Een grensverleggend ontwerp van de houtkachel voor de moderne woning

Voorzethaarden DRU

Aanstaande maandag zijn wij vanaf 15:30 gesloten, in verband met een bedrijfstraining.

De haarden van Bellfires zijn al lange tijd verkrijgbaar bij Haardencentrum Hoevelaken, en na de succesvolle houtgestookte Box-collectie slaat het toonaangevende merk een nieuwe richting in met een versie op gas.

Kalfire GP65 55C Natural Spark Generator

Al jarenlang is Kalfire een toonaangevende fabrikant op het gebied van haarden en kachels. Opnieuw presenteren zij een prachtige ontwikkeling op het gebied van gashaarden; levensechte vonken!

Natural Spark Generator

Ditmaal een gepatenteerde; Natural Spark Generator (NSG) technologie. Met deze noviteit, worden in de haard vonken gecreëerd om een perfecte indruk van authentiek vuur te wekken. Deze NSG zorgt ervoor dat vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Het levert een natuurgetrouw vlammenspel op.

De Natural Spark Generator (NSG) technologie is als optie verkrijgbaar op alle Kalfire GP gashaarden, die voorzien zijn van een prestigebrander.

Wilt u de NSG live bekijken? Kom dan langs in de showroom van Haardencentrum Hoevelaken.

Jotul F 373 Advance

Jøtul is bekend als één van ’s werelds oudste fabrikanten. Al sinds 1853 wordt de Noorse passie voor warmte gebruikt voor degelijke kachels met een vleugje schoonheid en esthetiek.

Met de Jøtul F 370 -serie, Jøtul herdefinieerde het houtkachel ontwerp en won hiermee de Red Dot Design award. Al heel snel werd het één van de meest populaire houtkachels.
Toch werd het voor de fabrikant Jøtul tijd om wederom een stap verder te gaan. De jøtul F 370 advance serie is het bewijs. Het zicht op het vuur is nog groter. Door de eenvoudig te gebruiken lucht regeling blijven de ramen nog schoner en wordt het brandstof gebruik aanzienlijk vermindert.

Welkom in de toekomst. De Jøtul F 373 Advance wordt gekenmerkt door gebruiksvriendelijkheid en een slanke voet. Optioneel is de Jotul F 373 draaibaar te bestellen waardoor u vanuit elke hoek van uw woonkamer kan genieten van het prachtige vuurbeeld.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan gerust eens langs in de showroom van Haardencentrum Hoevelaken om ook de Jøtul modellen live te bekijken.

Room Divider 3 Large 10cm kader vlakke achterwand

Als marktleider blinkt het merk Bellfires uit in gemak en comfort van gashaarden.
Bellfires is al jarenlang onderdeel van de fabrikant Interfocos. Ook de Barbas houthaarden worden door Interfocos geproduceerd.

Opnieuw komt Bellfires met een aantal prachtige nieuwe gashaarden. Dit geldt zeker voor de nieuwe Room Divider 3 modellen. Met maar liefst drie zijden van glas, komt het vuur nog meer op de voorgrond te staan en wordt u nog meer aangetrokken door het dansende vlammenspel.

Het design van deze gashaard verbindt op natuurlijke wijze verschillende ruimtes in de woning. Vanuit elke plek heeft u perfect zicht op het vlammenspel. Dit maakt het vuur bijzonder veelzijdig. Warmtebron, sfeermaker én stijlvolle verbinder in huis. De Room Divider is het allemaal!
Naast de reguliere Room Divider 3 zijn ook de Room Divider Left en Room Divider Right nieuw in ons assortiment. Hierbij is vanaf de kopse kant bekeken, de linker- of rechterkant van het toestel gedeeltelijk dicht en/of in de wand weggewerkt. De twee andere zichtkanten van dit model zijn dan wel volledig door het glas zichtbaar.De Room Divider 3 gashaarden zijn verkrijgbaar in Medium en Large, en is daarnaast optioneel zwevend te monteren.

Details maken het verschil
Voor de achterwand en/of zijwand kan gekozen worden uit een vlakke stalen wand of zwart keramische spiegelwand. Er is keuze uit maar liefst drie verschillende kader varianten.

Excentrische rookgasafvoer
Het aansluitpunt van de rookgasafvoer van de Room Divider 3 bevindt zich excentrisch. Hierdoor kan het concentrisch kanaal worden weggewerkt in de achterwand, waardoor de bovenzijde van de haard kan worden open gelaten voor een ruimtelijk effect en is vuur zichtbaar, direct vanaf de achterwand.

Dubbele brander
Met de unieke dubbele brander, een eigen vinding van Bellfires, kan het stookseizoen aanzienlijk verlengd worden. Is het koud, dan worden beide branders aangezet. Op minder koude avonden in het voor- en najaar, kan het vermogen van de gashaard tot maar liefst 40% verlaagd worden door slechts één brander te gebruiken. En wanneer er minder gas verbruikt wordt, wordt er ook flink bespaard op de stookkosten. Máár: inleveren op sfeer hoeft niet, want de vlammen zijn ook in de spaarstand even mooi én hoog. Ideaal!
Er is keuze uit drie typen dubbele branders; de Premium Fire, de Line Fire en de Centre Fire.

Wilt u de Bellfires gashaarden live bekijken? In de showroom van Haardencentrum Hoevelaken bent u van harte welkom. Hier staan talloze Bellfires gashaarden brandend opgesteld.