DRU.

Dru gashaarden en Dru houtkachels is van oorsprong een producent van gietijzeren potten en pannen en is één van de oudste bedrijven van Nederland. DRU staat voor Diepenbrock & Reigers-Ulft.

Na verloop van tijd is Dru zich gaan richten op het ontwikkelen en produceren van een breed en uniek assortiment aan gashaarden en houtkachels.

Naast kwaliteit focust Dru zich op prachtige vormgeving die terug te vinden is bij alle vier types haarden: fronthaarden, tunnelhaarden, twee- en driezijdige haarden en voorzethaarden. Zo is er altijd een DRU gashaard of houtkachel die aansluit bij uw woonstijl.

Kom gerust een keer langs in onze sfeervolle showroom om u te laten inspireren door de collectie haarden en kachels van DRU.

Innovatieve gashaarden

In de afgelopen jaren onderscheid DRU zich door innovatie op het gebied van de gashaard. Bijvoorbeeld met hun DRU Eco Wave techniek. Daarmee is het – met een simpele druk op de knop of via de app – eindelijk mogelijk om de brander lager te zetten zonder het levendige vuurspel te verliezen. Daarnaast bespaart u hiermee tot wel 50% op uw energieverbruik.

Alle voordelen van de DRU Eco Wave op een rijtje:

  • Natuurlijk vuurbeeld
  • Minder warmte afgifte
  • Lager energieverbruik