Bellfires.

Het Brabantse merk Bellfires is onderdeel van het bedrijf Barbas Bellfires. Bellfires is de tak van het bedrijf dat gespecialiseerd is in gashaarden, terwijl Barbas gericht is op houthaarden.

Bellfires kenmerkt zich door gemak, sfeer en comfort en een ruim assortiment gashaarden. De haarden worden klantspecifiek geproduceerd in Nederland sinds 1928, waarbij design en veiligheid centraal staan.
Doordat er een ruime keuze is aan afwerkmogelijkheden, kan de haard tot in detail afgestemd worden op uw wensen en woonstijl. Of u nu op zoek bent naar een compact model als inzet gashaard of een grotere gashaard. De uitgebreide keuze aan gashaarden en de vele afwerkmogelijkheden maken dat Bellfires altijd een haard heeft die perfect bij uw wensen aansluit.

Elk model van Bellfires laten u genieten van een prachtig vlammenspel. De haarden bieden de sfeer van een openhaard, met het gemak van een gashaard. In plaats van stoken, geniet u met slechts één druk op de knop al van sfeervolle vlammen.

Fire on demand

De gashaarden van Bellfires bieden de sfeer van een traditionele open haard, maar dan met optimale controle van het vuur door middel van een afstandsbediening of app-besturing. Zo kunt u de vlammen vanaf de bank bedienen en zelf kiezen voor het gewenste vlammenspel. Een aanvullend voordeel van een gashaard is dat u geen aslade hoeft te legen, noch hout hoeft aan te leveren. Dit scheelt aanzienlijk in het onderhoud en bevordert de levensduur. Bovendien geven de haarden i.t.t. traditionele haarden een constante warmte af (zo’n 6kW).

4 type dubbele branders

Het verbrandingssysteem van Bellfires is zo ontworpen dat het in iedere situatie de perfecte vlam weergeeft. Afhankelijk van uw woonsituatie en wensen heeft u daarbij de keuze uit vier verschillende type branders: Premium Fire, Magni Fire, Line Fire of Centre Fire.

Premium Fire

De Premium Fire is de nieuwste ontwikkeling van Bellfires. Bij dit innovatieve systeem zijn de branders verwerkt in de meegeleverde houtstammen. Een gashaard heeft er nog nooit zo realistisch uitgezien.

Magni Fire

De Magni Fire is ideaal voor ondiepere haarden. Omdat deze brander trapsgewijs is opgebouwd, wordt er alsnog een 3D vuurbeeld gecreëerd. Bovendien wordt de Magni Fire standaard uitgerust met sfeerverlichting om het vuurbed een niet van echt te onderscheiden uitstraling te geven. 

Line Fire

Met de Line Fire brander is het mogelijk om het vuurbeeld in de diepte te regelen. Met één brander voor en een brander achter wordt er vol vlammenspel gerealiseerd dat prachtig tot zijn recht komt bij de wat grotere haarden van Bellfires.

Centre Fire

De Centre Fire maakt het mogelijk om het vlammenspel in de breedte te schakelen. De mogelijkheid om te kiezen voor voor een lokaal gecentreerd vuurspel of voor een vuurspel dat zich afspeelt over de volledige breedte van haard.

Elk van deze branders is een dubbele brander, waardoor u eenvoudig kunt schakelen in het vermogen van de haard. Dus voor welke brander u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een hoog rendement, met naar wens minder warmteafgifte en een besparing op uw stookkosten.

Wilt u de verschillende types graag brandend zien? Of bespreken welke variant het beste bij uw woning en wensen past? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom. Wij staan voor u klaar!