Barbas.

Barbas is sinds 1976 een grote naam in de wereld van houthaarden. Het Nederlandse bedrijf profileert zich als een duurzaam en ecologisch verantwoorde kachel producent.  Alle Barbas kachels worden in-house ontwikkeld en zijn waar nodig specifiek af te stemmen op uw wensen.

Door jarenlang onderzoek naar het verbrandingsproces, staan de Barbas houtkachels bekend om hun uiterst hoge rendement met lage emissies. Naast het optimale beheer van houtverbruik richten zij zich op innovatie en vormgeving. Door gebruik te maken van materialen als beton keramiek en staal bent u verzekerd van een prachtige haard, waar u jaren lang van kunt genieten!

Barbas is onderdeel van het bedrijf Barbas Bellfires. Zoals de naam al doet vermoeden leveren zij de topmerken Barbas en Bellfires. Het merk Barbas is hierbij geheel gefocust op houthaarden, terwijl Bellfires zich volledig richt op gashaarden.

Beide merken delen de bedrijfsfilosofie van Barbas Bellfires: “Fire for life…”. Iets dat staat voor hun verantwoorde en doordachte productieproces dat resulteert in producten van de hoogste kwaliteit.

Kies je voor een Barbas houthaard, dan kies je voor ultiem haardplezier! Haardencentrum Hoevelaken levert alle type houthaarden van het merk Barbas. De afbeeldingen hieronder geven een kleine impressie van de verschillende soorten houtkachels, zij het inbouw, dan wel vrijstaand. Klik voor meer informatie over het model op de foto.

Advies nodig? Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze sfeervolle showroom.