Kalfire.

Kalfire: uniek in haarden

Haarden van Kalfire zijn al sinds 1981 een waar begrip. Of u nu kiest voor een gashaard of houthaard, met een kalfire-haard bent u verzekerd van kwaliteit en jarenlang stookplezier. Het Nederlandse familiebedrijf streeft naar perfectie en is met hun innovatieve gesloten haarden een echte trendsetter op het gebied van ontwerp, techniek en prestaties.

De haarden van Kalfire passen in ieder interieur. Met maar liefst vijf basis modellen met in totaal meer dan 2000 variaties sluit uw Kalfire haard altijd aan bij uw wensen. En als officiële Kalfire dealer is Haardencentrum Hoevelaken bij uitstek de perfecte partner om u stapsgewijs door de mogelijkheden te leiden.

De vijf basismodellen: fronthaard, hoekhaard, driezijdige haard, tunnelhaard en roomdivider.

Opvallend hierbij is dat alle modellen gebruik maken van een gesloten systeem. Dit houdt in dat de kachels bijna overal geplaatst kunnen worden en een erg hoog rendement hebben.

Kalfire gashaarden: kwaliteit en innovatie

Met innovatieve technieken en eigentijdse designs beschikken de gashaarden van Kal-Fire onder andere over:

  • ECO-stand (40% minder gasverbruik)
  • Prestige brander (vlammen uit de houtblokken i.p.v. enkel uit de stookbodem)
  • 3D brander (langgerekt horizontaal vuur met afmetingen tot wel 170cm)
  • Natural Spark Generator (nagebootste vonken net als bij een houthaard)
  • Op afstand bedienbaar (met afstandsbediening, tablet of telefoon)
  • Optimaal zicht door kaderloze ruiten

Bewonder de kalfire haarden in onze showroom

Meer weten over Kalfire haarden? Neem gerust contact met ons op of kom naar onze showroom en laat ons team van specialisten u alles vertellen over de mogelijkheden. Dit terwijl u ondertussen geniet van het vuurbeeld en de warmte van een echte Kalfire haard.