Lotus Style – Nieuwe houtkachels

Een prachtig elegant design voor warmte in een breed formaat!’

De Lotus Style: Een grensverleggend ontwerp van de houtkachel voor de moderne woning
Opnieuw worden er grenzen verlegd: zo eenvoudig en stijlvol kan het design zijn van een houtkachel die toch een groot woonoppervlakte kan verwarmen. Met de introductie van de Style combineert de Deense producent Lotus op geheel nieuwe wijze het elegante design van de haardinzet met de praktische functionaliteit van de houtkachel.
Het design is verbreed tot breedbeeldformaat, dat we kennen van grote tv-schermen. Het frame rondom het kijkglas is van zeepsteen, Indian Night of Limestone. Dit is hoogwaardig materiaal met een kleur en een structuur die in vele verschillende interieurs passen.
Het resultaat is een kachel die ook in een interieur met designmeubelen een natuurlijke plaats inneemt en die sfeer en warmte brengt in de woning.

Eenvoudige bediening – aangename temperatuur
De Style is verkrijgbaar in de modellen 370 en 470W, met een breedte van respectievelijk 72 en 93 cm.

De kachels zijn uitgerust met de speciale Clean Burn technologie van Lotus, die met zijn schone verbranding zorgt voor een optimaal rendement van het hout.
Het aansteken van de kachel en het instellen van de warmte is eenvoudig, dankzij het Comfort Air Control systeem. De schuif die de luchttoevoer regelt kan in verschillende standen worden gezet.

Sokkel in dezelfde stijl 
De kachels worden geleverd met een sokkel waarin hout kan worden opgeslagen. Bij het breedste model kan deze worden aangevuld met een kastje voor de opslag van aansteekmateriaal, handschoenen, enz. Alles in dezelfde designstijl.
De nieuwe Lotus Style houtkachel is verkrijgbaar met speksteen, Indian Night en Limestone.