Room Divider 3 van Bellfires, driezijdige gashaarden

Room Divider 3 Large 10cm kader vlakke achterwand

Als marktleider blinkt het merk Bellfires uit in gemak en comfort van gashaarden.
Bellfires is al jarenlang onderdeel van de fabrikant Interfocos. Ook de Barbas houthaarden worden door Interfocos geproduceerd.

Opnieuw komt Bellfires met een aantal prachtige nieuwe gashaarden. Dit geldt zeker voor de nieuwe Room Divider 3 modellen. Met maar liefst drie zijden van glas, komt het vuur nog meer op de voorgrond te staan en wordt u nog meer aangetrokken door het dansende vlammenspel.

Het design van deze gashaard verbindt op natuurlijke wijze verschillende ruimtes in de woning. Vanuit elke plek heeft u perfect zicht op het vlammenspel. Dit maakt het vuur bijzonder veelzijdig. Warmtebron, sfeermaker én stijlvolle verbinder in huis. De Room Divider is het allemaal!
Naast de reguliere Room Divider 3 zijn ook de Room Divider Left en Room Divider Right nieuw in ons assortiment. Hierbij is vanaf de kopse kant bekeken, de linker- of rechterkant van het toestel gedeeltelijk dicht en/of in de wand weggewerkt. De twee andere zichtkanten van dit model zijn dan wel volledig door het glas zichtbaar.De Room Divider 3 gashaarden zijn verkrijgbaar in Medium en Large, en is daarnaast optioneel zwevend te monteren.

Details maken het verschil
Voor de achterwand en/of zijwand kan gekozen worden uit een vlakke stalen wand of zwart keramische spiegelwand. Er is keuze uit maar liefst drie verschillende kader varianten.

Excentrische rookgasafvoer
Het aansluitpunt van de rookgasafvoer van de Room Divider 3 bevindt zich excentrisch. Hierdoor kan het concentrisch kanaal worden weggewerkt in de achterwand, waardoor de bovenzijde van de haard kan worden open gelaten voor een ruimtelijk effect en is vuur zichtbaar, direct vanaf de achterwand.

Dubbele brander
Met de unieke dubbele brander, een eigen vinding van Bellfires, kan het stookseizoen aanzienlijk verlengd worden. Is het koud, dan worden beide branders aangezet. Op minder koude avonden in het voor- en najaar, kan het vermogen van de gashaard tot maar liefst 40% verlaagd worden door slechts één brander te gebruiken. En wanneer er minder gas verbruikt wordt, wordt er ook flink bespaard op de stookkosten. Máár: inleveren op sfeer hoeft niet, want de vlammen zijn ook in de spaarstand even mooi én hoog. Ideaal!
Er is keuze uit drie typen dubbele branders; de Premium Fire, de Line Fire en de Centre Fire.

Wilt u de Bellfires gashaarden live bekijken? In de showroom van Haardencentrum Hoevelaken bent u van harte welkom. Hier staan talloze Bellfires gashaarden brandend opgesteld.