Jøtul F 370 serie in een nieuw jasje

Jotul F 373 Advance

Jøtul is bekend als één van ’s werelds oudste fabrikanten. Al sinds 1853 wordt de Noorse passie voor warmte gebruikt voor degelijke kachels met een vleugje schoonheid en esthetiek.

Met de Jøtul F 370 -serie, Jøtul herdefinieerde het houtkachel ontwerp en won hiermee de Red Dot Design award. Al heel snel werd het één van de meest populaire houtkachels.
Toch werd het voor de fabrikant Jøtul tijd om wederom een stap verder te gaan. De jøtul F 370 advance serie is het bewijs. Het zicht op het vuur is nog groter. Door de eenvoudig te gebruiken lucht regeling blijven de ramen nog schoner en wordt het brandstof gebruik aanzienlijk vermindert.

Welkom in de toekomst. De Jøtul F 373 Advance wordt gekenmerkt door gebruiksvriendelijkheid en een slanke voet. Optioneel is de Jotul F 373 draaibaar te bestellen waardoor u vanuit elke hoek van uw woonkamer kan genieten van het prachtige vuurbeeld.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan gerust eens langs in de showroom van Haardencentrum Hoevelaken om ook de Jøtul modellen live te bekijken.