Heeft u een vraag? Bel ons vrijblijvend voor advies: 033 - 258 28 63
 
 
 
 

Kachels

Vrijstaande kachels zijn zowel in hout- als gasgestookt verkrijgbaar. In tegenstelling tot haarden kunnen vrijstaande kachels zonder ombouw geplaatst worden. Deze kachels nemen weinig ruimte in, geven veel warmte en zijn gemakkelijk te plaatsen. De uiteenlopende modellen en varianten in kachels bieden u een enorme keuzemogelijkheid.

Voor een kennismaking met de houtkachels en gaskachels, volgt hieronder een korte foto impressie van enkele modellen kachels.

Soorten kachels

Gaskachels
Een gaskachel is sfeervol, gemakkelijk in gebruik, comfortabel en verkrijgbaar in verschillende modellen en stijlen. Gaskachels geven snel warmte af en hebben weinig tot geen onderhoud nodig, in tegenstelling tot houtkachels. Gasgestookt verwarmen zorgt nauwelijks voor luchtvervuilende stoffen en heeft een hoog rendement. Bij gaskachels worden concentrische rookkanalen toegepast waardoor een dergelijke kachel op vele plekken in het huis te installeren is.

Houtkachels
Het knapperende vuur in een houtkachel biedt de ultieme warme sfeer in uw woning. Houtkachels zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Met een hout gestookte kachel bent u niet afhankelijk van gas en kiest u voor een milieubewuste manier van verwarmen. Ook de houtkachels zijn in talloze designs beschikbaar zodat u de houtkachel kunt vinden die bij uw wensen en interieur past.

Rookkanalen voor kachels

Bij zowel hout- als gaskachels hoort een passend rookkanaal. De rookkanalen zijn toepasbaar in zowel nieuwe als bestaande huizen. De rookkanalen worden gemaakt van roestvrij staal en zijn opgevuld met een hoogwaardige isolatie.

Of u nu op zoek bent naar een klassieke of moderne kachel, een vrij hangende of draaibare kachel: u vindt het in het assortiment kachels bij Haardencentrum Hoevelaken.

Nieuws

Nieuw! Kal-fire ECO-prestige
>> Klik hier

Nieuw! De Wanders Oak. Kies je eigen Oak
>> Klik hier

Nieuw! De Kal-fire Heat Pure 90 3-zijdig
>> Klik hier

ECO-line gashaarden van Kal-fire. 40% minder gasverbruik.
>> Lees meer

Contact