Kachels Zeist

Woont u in Zeist en bent u op zoek naar de perfecte gas- of houtkachel? Kom dan langs in onze showroom in Hoevelaken voor inspiratie, of bekijk ons assortiment op onze website.

Gaskachel

Bij Haardencentrum Hoevelaken vindt u een breed assortiment stijlvolle gaskachels, zowel klassiek als modern. Of u nu kiest voor een ingebouwde of een vrijstaande kachel, onze modellen bieden altijd aangename warmte. Ze zijn eenvoudig te bedienen met een thermostaatknop en vaak ook met een afstandsbediening. Bezoek ons om het perfecte model voor uw woning te vinden.

Meer informatie over gaskachels / bekijk ons aanbod van gaskachels

Houtkachel

Een houtkachel brengt een warme sfeer in huis met zijn knisperende vuur en voegt een gezellige uitstraling toe aan elke ruimte. Bovendien kunt u besparen op uw energiekosten, omdat u minder afhankelijk bent van de schommelende gasprijzen. Dankzij hun toenemende populariteit zijn houtkachels nu verkrijgbaar in diverse stijlen en formaten, zowel als vrijstaand model als voor inbouw.

Meer informatie over houtkachels / bekijk ons aanbod van houtkachels

Rookkanalen voor kachels

Gaskachels en houtkachels maken gebruik van een open verbrandingssysteem waarbij de benodigde lucht direct uit de ruimte wordt gehaald. Het is essentieel om te zorgen voor goede ventilatie voor een efficiënte en veilige verbranding. Onze concentrische rookkanalen bieden hiervoor een oplossing en maken installatie van de kachels vrijwel overal in huis mogelijk.

Meer informatie over rookkanalen voor kachels