Kachels Amsterdam

De prachtige showroom van Haardencentrum Hoevelaken ligt op slechts een klein uurtje rijden vanaf Amsterdam. Hier aanschouwt u een prachtige collectie brandende gas- en houtkachels. Met of zonder afspraak bent u van maandag tot en met vrijdag welkom van 10:00 – 17:00 en op zaterdag van 10:00 – 16:00.

Gaskachel

Gemakkelijk en sfeervol uw huis verwarmen is met een gaskachel zo geregeld. Met een simpele druk op de knop, via een afstandsbediening of zelfs via een app creëert u snel een behaaglijke warmte. Gaskachels nemen daarbij ook nog eens weinig ruimte in en zijn eenvoudig in onderhoud. Met een gas kachel bent u verzekerd van de ouderwetse sfeer van een haard, maar dan met meer gemak.

Gaskachels zijn er in alle soorten en maten: van strak en modern tot klassiek en en eenvoudig. Zo past de kachel altijd bij uw interieur.

Meer informatie over gaskachels / bekijk ons aanbod van houtkachels

Houtkachel

Met een houtkachel creëert u de ultieme warme sfeer. De typische geur van brandend hout, en het stoken van een echt vuur zorgen voor een knusse sfeer een aangename warmte. In ons grote assortiment vindt u gegarandeerd de houtkachel die perfect bij uw huis past. Zeker weten dat een houtkachel in uw huis geplaatst kan worden? Kom langs voor een adviserend gesprek of neem contact met ons op.

Meer informatie over houtkachels / bekijk ons aanbod van houtkachels

Rookkanalen voor kachels

Voor zowel gas- als houtkachels is de aanleg van een goed rookkanaal een belangrijke vereiste. Bent u van plan een gaskachel of houtkachel aan te schaffen, dan kunnen wij u hierin niet alleen adviseren, maar tevens van dienst zijn bij de montage van rookkanalen. Afhankelijk van de keuze van de kachel en de plaatsing in uw woning kan er gebruik gemaakt worden van dubbelwandige, concentrische of flexibele rookkanalen.

Meer informatie over rookkanalen voor kachels