Kachels Amersfoort

Op zoek naar een gaskachel of houtkachel in de regio Amersfoort? Kom dan naar Hoevelaken en neem een kijkje in onze showroom vol met prachtige, stijlvolle en brandende gas- en houtkachels. Met of zonder afspraak ben u van harte welkom.

Gaskachel

Met één druk op de knop uw huis sfeervol en gemakkelijk verwarmen? Gaskachels zijn in verschillende modellen beschikbaar, zowel ingebouwd als vrijstaand. Met de thermostaatknop stelt u snel een aangename temperatuur in. De kachels geven veel warmte af, nemen weinig ruimte in en zijn makkelijk te plaatsen en onderhouden. Bovendien hebben gasgestookte kachels een hoog rendement en zorgen deze nauwelijks voor lucht vervuilende stoffen.

Meer informatie over gaskachels / bekijk ons aanbod van houtkachels

Houtkachel

Met een houtkachel verwarmt u op een milieubewuste en gezellige manier uw woning. Het knapperende vuur in een houtkachel zorgt voor de ultieme warme sfeer in uw woning. Met talloze designs passen houtkachels altijd bij uw wensen en interieur.

Meer informatie over houtkachels / bekijk ons aanbod van houtkachels

Rookkanalen voor kachels

Zowel gas- als houtkachels hebben een open verbrandingssysteem. Een goede ventilatie is daarom een vereiste. Onze concentrische rookkanalen maken het mogelijk om dergelijke kachels op vele plekken in het huis te installeren.

Meer informatie over rookkanalen voor kachels