Kachel Almere

U woont in Almere en bent op zoek naar de perfecte gas- of houtkachel? Rij dan naar Hoevelaken om u te laten inspireren in onze showroom of bekijk ons aanbod op onze website.

Gaskachel

Fraaie gaskachels zijn er in allerlei soorten en maten. Zowel klassieke als moderne modellen zijn bij ons verkrijgbaar. Dus of u nu kiest voor een inbouw- of een vrijstaande kachel, met een kachel van Haardencentrum Hoevelaken zit u er heerlijk warmpjes bij. Bovendien zijn gaskachels dankzij een eenvoudige thermostaat knop gemakkelijk in te stellen en eventueel zelfs met afstandsbediening te bedienen.

Meer informatie over gaskachels / bekijk ons aanbod van gaskachels

Houtkachel

Een houtkachel zorgt voor een heerlijke sfeer met het knisperende haardvuur en ziet er ook nog eens heel gezellig uit. Bovendien bespaart u behoorlijk op uw maandelijkse energierekening, omdat u niet langer afhankelijk bent van fluctuerende gasprijzen. Door gestegen populariteit zijn houtkachels in vele varianten beschikbaar, zowel vrijstaand als inbouw.

Meer informatie over houtkachels / bekijk ons aanbod van houtkachels

Rookkanalen voor kachels

Zowel gaskachels als houtkachels maken gebruik van een zogeheten open verbrandingssysteem. Dit houdt in dat de lucht die nodig is voor de verbranding direct uit de kamer gehaald wordt waar de kachel staat. Een goede ventilatie is daarom van belang. Onze concentrische rookkanalen zorgen hiervoor en maken het mogelijk om de kachels op vrijwel elke plek in huis te installeren.

Meer informatie over rookkanalen voor kachels