Elektrische haarden Amersfoort

Bent u op zoek naar een stijlvolle en duurzame manier om uw woonkamer of andere ruimte te verwarmen? Dan zijn de elektrische haarden van Haardencentrum Hoevelaken écht iets voor u. Elektrische haarden zijn zeer efficiënt in hun energieverbruik en bovendien een prachtig aanzien. Wij nodigen u graag uit om langs te komen in onze elektrische haarden showroom, gelegen in de buurt van Amersfoort. In onze showroom hebben wij elektrische haarden in diverse stijlen voor u tentoongesteld. Door ons diverse aanbod durven wij te stellen dat wij voor elk wat wils hebben. Maak gemakkelijk een afspraak via onze website en laat u inspireren en adviseren door onze ervaren specialisten.

De voordelen van een elektrische haard

Elektrische haarden bieden verschillende voordelen. Hieronder hebben wij enkele van deze voordelen voor u op een rijtje gezet.

Gemakkelijke installatie

Elektrische haarden zijn eenvoudig te installeren. Ze vereisen geen schoorsteen of ventilatiesysteem, waardoor ze flexibel zijn in waar ze kunnen worden geplaatst. U heeft alleen een stopcontact nodig om de haard te laten werken.

Milieuvriendelijkheid

Elektrische haarden stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit, zoals koolmonoxide of fijnstof. Ze hebben geen directe invloed op de luchtkwaliteit in uw huis en dragen niet bij aan de luchtvervuiling buitenshuis. Bovendien zijn ze niet afhankelijk van fossiele brandstoffen, waardoor ze een duurzame keuze zijn.

Veiligheid

Elektrische haarden hebben geen open vlammen, waardoor het risico op brandwonden en het brandgevaar worden verminderd. Bovendien hebben de meeste modellen een ingebouwde veiligheidsuitschakeling, die de haard automatisch uitschakelt bij oververhitting.

Gebruiksvriendelijkheid

Elektrische haarden zijn zeer gebruiksvriendelijk. Ze worden meestal geleverd met afstandsbedieningen, waarmee u de haard kunt aanpassen aan uw voorkeuren zonder op te staan. U kunt de warmte-instellingen instellen, de vlammenintensiteit aanpassen en vaak zelfs de kleur van de vlammen kiezen.

Veelzijdigheid

Elektrische haarden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en stijlen, zodat u een haard kunt kiezen die past bij uw interieur. Sommige modellen hebben ook aanpasbare vlammen en achtergronden, waardoor u de sfeer kunt creëren die u wilt in uw woonruimte.

Efficiënte verwarming

Elektrische haarden kunnen uw kamer efficiënt verwarmen. De meeste modellen hebben ingebouwde verwarmingselementen met instelbare warmte-instellingen. Hierdoor kunt u de haard gebruiken als een extra warmtebron en de temperatuur in de kamer regelen zonder dat u de centrale verwarming hoeft te verhogen.

Heeft u hier een vraag over of wilt u graag meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via (033) – 258 28 63. U kunt ons ook een mail sturen of het contactformulier op onze website invullen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk terug op uw vraag. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze elektrische haarden showroom nabij Amersfoort. Wij hebben onze deuren van maandag tot en met zaterdag voor u geopend.