Kachels Utrecht

U woont in Utrecht en bent op zoek naar de perfecte hout-, of gaskachel in de buurt van Utrecht? Dan bent u bij Haardencentrum Hoevelaken aan het juiste adres! In onze luxe ingerichte showroom staat een uitgebreid assortiment aan gaskachels en houtkachels opgesteld. Bovendien staan onze vakbekwame medewerkers klaar om u tips en adviezen te geven over de beste kachel voor uw woonsituatie.

Gaskachel

Het gemak van stoken op gas. Niet langer een aslade te hoeven legen of te sjouwen met hout, maar met een simpele druk op de knop de kachel aansteken. Veel gaskachels zijn tegenwoordig zelfs voorzien van een afstandsbediening of app waarmee u gemakkelijk het vuurspel kunt regelen. Gaskachels geven een aangename constante warmte af, zijn onderhoudsvriendelijk en bovendien erg veilig.

Meer informatie over gaskachels / bekijk ons aanbod van gaskachels

Houtkachel

Het knisperende geluid van brandend hout, de heerlijke geur, het stoken van een vol vuur en een aangenaam warme sfeer. Dat is wat stoken op hout zo aantrekkelijk maakt. Houtkachels geven een duurzame warmte en zijn er in vele soorten en maten. Van inbouw, inzet, vrijstaand, open en/of gesloten kachels, keuze genoeg om de houtkachel perfect te laten aansluiten uw interieur.

Meer informatie over houtkachels / bekijk ons aanbod van houtkachels

Rookkanalen voor kachels

Voor zowel gaskachels als houtkachels is een rookkanaal noodzakelijk voor de afvoer van de rookgassen. Bij oudere woningen is een rookkanaal meestal al aanwezig, bij nieuwbouwwoningen moet deze veelal nog gerealiseerd worden. Neem bij uw bezoek bijvoorbeeld bouwtekeningen of foto’s mee van de bestaande situatie, zodat wij u een gedetailleerd advies kunnen geven.

Meer informatie over rookkanalen voor kachels