Kachels Nijkerk

Je vind de juiste gas- of houtkachel in de omgeving van Nijkerk bij Haardencentrum Hoevelaken! In onze luxe showroom word je warm verwelkomt met een grote collectie branden gaskachels en houtkachels. Loop gerust een keer bij ons binnen of maak een afspraak om uw wensen uitgebreid te bespreken.

Gaskachel

Een gaskachel is een snelle en gemakkelijke manier om je woning te verwarmen en een mooie sfeer te creëren. Er hoeft niet langer met hout gesjouwd te worden, noch een aslade die geleegd dient te worden. Met een simpele druk op de knop kan de kachel aangezet worden, waarna je al snel kan genieten van een aangename warmte. Bovendien zijn gaskachels gemakkelijk te plaatsen en onderhouden.

Meer informatie over gaskachels / bekijk ons aanbod van gaskachels

Houtkachel

Een houtkachel is dé manier om van een echt knisperend vuur te genieten: Het stoken van een vuur, de geur en het knetterende geluid van brandend hout, dat zijn de kenmerken van een houtkachel. Er zijn vele soorten houtkachels leverbaar, waaronder inbouw houtkachels, vrijstaande houtkachels, inzet kachels en liftdeur houtkachels. Zo is er altijd wel een houtkachel te vinden die perfect aansluit bij je wensen.

Meer informatie over houtkachels / bekijk ons aanbod van houtkachels

Rookkanalen voor kachels

Om er zeker van te zijn dat de rookgassen en verbrandingsgassen goed worden afgevoerd, dan wel aangevoerd is een goede ventilatie van belang. Voor zowel gaskachels als houtkachels hebben wij verschillende types rookkanalen die toepasbaar zijn in bijna elke woning. Neem bij je bezoek voor de zekerheid de bouwtekeningen van je huis mee, dan kunnen wij direct adviseren over de beste oplossing.

Meer informatie over rookkanalen voor kachels