Heeft u een vraag? Bel ons vrijblijvend voor advies: 033 - 258 28 63
 
 
 

Gashaarden

Een gasgestookte inbouwhaard voorziet in sfeer en warmte en is gemakkelijk te bedienen vanuit uw luie stoel. Door het bijzondere concentrische afvoerkanaal, kan de gashaard op bijna elke denkbare plaats in de woning worden geïnstalleerd. Een gashaard kan namelijk worden afgevoerd door zowel het dak als door de gevelmuur.

Het gemak en comfort van een gashaard

Een gashaard kent nog meerdere voordelen. Een gashaard heeft een lange levensduur en heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Bovendien heeft de gashaard een hoog rendement, is deze gemakkelijk te bedienen en geeft het snel warmte af. In de meeste gevallen bij gashaarden is er geen sprake van hinderlijke lijsten, waardoor u prachtig zicht heeft op het vuur. Met realistische namaak-houtblokken tovert u de gashaard bovendien eenvoudig om tot een prachtige uitziende houtkachel.

Diverse klassieke en moderne gashaarden voor een nog mooier interieur

Gashaarden zijn in vele uitvoeringen beschikbaar. De gashaarden zijn in zowel klassieke als moderne ontwerpen te verkrijgen waardoor u de gashaard van uw wensen kunt vinden bij Haardencentrum Hoevelaken. Wij kunnen u van goed advies voorzien voor de juiste keuze van uw gashaard. De gashaard wordt door eigen installatieteams geplaatst, zodat er op de juiste manier gewerkt wordt en de veiligheid gegarandeerd is.

Hieronder volgt een foto impressie van de verschillende mogelijkheden.


 

Nieuws

Nieuw! Kal-fire ECO-prestige
>> Klik hier

Nieuw! De Wanders Oak. Kies je eigen Oak
>> Klik hier

Nieuw! De Kal-fire Heat Pure 90 3-zijdig
>> Klik hier

ECO-line gashaarden van Kal-fire. 40% minder gasverbruik.
>> Lees meer

Contact